Pompierii, polițiștii și jandarmii se alături activităților de 1 Iunie din Parcul Tineretului, Slatina

Primăria Slatina va organiza și în acest an deja tradiționalul eveniment  "Slatina Orașul Copiilor". Pe 1 Iunie, acesta va aduce copiilor din municipiu nu mai puțin de 37 de ateliere cu diverse activități cultural – sportive. La activități vor participa și polițiști, ja ndarmi și pompieri, care au pregătit suprize pentru cei mici.

De Ziua Internațională a Copilului, Slatina va fi transformată în Orășelul Copiilor. Evenimentul va fi organizat în Parcul Tineretului și se adresează cu precădere copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 – 14 ani. Administrația locală le pregătește în acest an un număr mai mare de ateliere cu diverse activități cultural -sportive pentru a celebra copilăria, a aduce bucurie copiilor și a le oferi jocuri, surprize, râsete și multă voie bună. Evenimentul va fi organizat între orele 9.00- 14.00.

"Slatina- Orașul Copiilor" – joc și distracție sâmbătă prin 37 de ateliere | Realitatea Oltului

Prezenți vor fi și reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne.

,, Vom prezenta materiale si tehnică din dotare, atelier criminalistic, vom desfășura activități de informare, preventiv-educative, măsuri de prim-ajutor, exerciții aplicative pe un traseu cu obstacole, iar cei mai curajoși pot purta echipamentul din dotare și să urce în autospecialele noastre sau pot face fotografii cu unul dintre câinii de serviciu. Cu toții, jandarmi, polițiști și pompieri, suntem nerăbdători să vă cunoaștem și să vă prezentăm misiunile noastre!ˮ, anunță IJJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list