„Slatina City Run”, organizată duminică. Trafic RESTRICȚIONAT în municipiu pe mai multe străzi

Municipiul Slatina va găzdui și în acest an evenimentul de promovare a mișcării sportive „Slatina City Run".  Pentru buna organizare, poliția anunță că duminică, 19 mai, în intervalul orar 09:30-13:30, traficul rutier va fi restricționat pe principalele artere din municipiu.

250 de participanți pentru proba de cros și 100 participanți pentru cursa de 18 km se vor întrece duminică în cadrul competiției „Slatina City Run". Participarea sportivilor este gratuită, iar administrația municipală a pregătit pentru cei mai buni și premii în bani. Pentru buna organizare, polițiștii anunță restricții de trafic.

,,Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt vor impune restricții de deplasare pe următoarele străzi:

– Aleea Eroilor;
– Strada Tunari – tronsonul de drum dintre strada Drăgănești și Bld. A.I Cuza;
– Bld. A.I Cuza;
– Strada Primăverii;
– Strada Cornișei;
– Strada Crișan – tronsonul de drum dintre strada Libertății și Bld. Nicolae Titulescu;
– Strada Libertății;

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului, recomandăm conducătorilor auto să respecte măsurile de restricționare a traficului impuse de polițiștii rutieri și să folosească rute alternative de deplasare,, a transmis IPJ Olt.

Traseul competiției

Startul va fi de pe str. Aleea Eroilor din parcul Tineretului. Se va continua deplasarea la dreapta pe langă parcarea din dreptul McDonald`s pe str. Tunari. Ajunşi la sensul giratoriu, se va face la stânga pe bld. A. I. Cuza, spre Poliția Circulației şi se va continua până la intersecţia cu str. Primăverii, după care se va face la dreapta. Se va continua pe str. Primăverii şi se va traversa intersecţia cu str. Crişan(Piata Zahana), până la următoarea intersecţie cu str. Cornişei, unde se va face la stânga pe str. Cornişei. La intersecţia cu zona A.C.R. se va face la dreapta, pe lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă pe bld. Nicolae Titulescu, până la trecerea de pietoni din faţa Spitalului Judeţean, unde alergătorii se vor întoarce până la intersecţia din zona A.C.R. cu str. Libertăţii. Se va face la dreapta pe str. Libertăţii, iar la intersecţia cu Poşta (bld. A.I. Cuza) se va continua deplasarea în dreapta către magazinul Winmarkt. Acolo va fi un punct de ocolire şi se va întoarce pe bld. A. I. Cuza, pe sensul de mers către Consiliul Județean Olt. Deplasarea va continua până la sensul giratoriu de la Casa de Cultură a Tineretului, unde se va alerga pe a treia ieşire(stânga la intrarea în sensul giratoriu, apoi dreapta la ieșirea pe strada de lângă Casa de Cultură a Tineretului) din sensul giratoriu pe bld. A.I. Cuza, se continuă spre gară până la sensul giratoriu unde se va alerga la dreapta PE TROTUAR (pe lângă biserica Sf. Trei Ierarhi) către Aleea Eroilor în dreapta către zona de Start/Finish.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list