VIDEO/ Intervenție specială pentru îndepărtarea unui roi de albine din fața Școlii ,,E.Ionescuˮ Slatina

Un roi de albine strâns pe un copac din Parcul Tineretului din Slatina a alertat cetățenii care au solicitat intervenția jandarmilor. Oamenii legii au apelat la ajutorul unui apicultor și le transmit cetățenilor să nu se apropie de roiuri și să sune la 112.

În acest week-end, jandarmii olteni au avut o intervenție specială în fața unei unități școlare din municipiul Slatina, la un roi de albine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,,Jandarmii olteni au intervenit în acest weekend, în urma unui apel de urgență 112, prin care s-a solicitat ajutorul pentru îndepărtarea unui roi de albine aflat pe trotuarul din fața Școlii Gimnaziale Eugen Ionescu din municipiul Slatina. Echipajul de intervenție a ajuns cu celeritate la fața locului, a asigurat zona, fără a fi pusă în pericol viața cetățenilor. S-a solicitat sprijinul unui apicultor care a ridicat roiul de albine,, anunță IJJ Olt.

Jandarmii le recomandă cetățenilor ca în astfel de situații să apeleze numărul unic de urgență 112 și să nu încerce să intervină singuri.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list