Dosar penal pentru distrugere și amendă în cazul redecorării Esplanadei Slatina

Ieri după-amiază, Esplanada Slatinei a fost redecorată în scop electoral, în întâmpinarea președintelui PNL, Nicolae Ciucă. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, întocmind în acest caz dosar penal pentru distrugere, dar și aplicând o amendă principalului responsabil identificat.

Mai multe persoane au redecorat ieri Esplanada municipiului Slatina, lipind materiale pe mobilierul stradal. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Slatina au analizat la fața locului situația, iar astăzi s-au anunțat și măsurile legale luate.

 ,,În cauză, pentru lipirea de materiale pe mobilerul stradal, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. De asemenea, pentru afișarea mijloacelor de propagandă electorală în alte locuri decât cele permise potrivit prevederilor legale, polițiștii au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Slatina, conform Legii nr. 115/2015,, a anunțat IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list