Ziua Copilului la Piatra-Olt, cu cadouri dulci în școli și spectacol la Centrul Cultural

Copilăria este joc și bucurie, cea mai frumoasă perioadă din viața unui copil, plină de culoare și armonie, iar pentru a simți acest lucru, de 1 Iunie, copiii din orașul Piatra-Olt vor fi răsfățați de către administrația locală.

Se anunță o explozie de veselie pe 1 Iunie, în orașul Piatra-Olt, sărbătoriții primind și cu o zi înainte cadouri dulci. Copii de toate vârstele, cu diverse talente sau chef de joacă, se vor întâlni pentru a sărbători așa cum se cuvine miracolul copilăriei.

,,Zâmbete, bucurie și dulciuri de 1 iunie, pentru copiii noștri minunați! Primăria Piatra-Olt și Consiliul Local continuă tradiția de a oferi cadouri dulci tuturor preșcolarilor și elevilor. Acestea vor fi dăruite pe data de 30 mai, la unitățile școlare în care învață. De asemenea, împreună cu Școala Populară de Artă, pe data de 1 iunie vom organiza un spectacol și vom desfășura un concurs de șah pentru copiii din localitate, la Centrul Cultural, pentru a celebra această zi frumoasă dedicată copilăriei. Vă invităm să sărbătorim împreună o zi specială!ˮ, a anunțat primarul Nicușor Rada.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list