Ziua Porților Deschise la Poliția Locală Slatina de ziua instituției

Poliția Locală Slatina și-a deschise astăzi porțile pentru zeci de copii din municipiu. În cadrul evenimentului ocazionat de Ziua Poliției Locale, cei mici au văzut mașinile și dotările instituției și au vizionat dispeceratul în care ajung imaginile camerelor de luat vederi amplasate în Slatina. Cei mai mulți s-au distrat în autospecialele polițiștilor locali. La plecare, copiii au avut parte de cadouri din partea polițiștilor locali.

Zeci de copii de la două instituții de învățământ din Slatina au vizitat astăzi sediul Poliției Locale Slatina, de ziua instituției. Cei mici au văzut dotările instituției și au intrat în dispeceratul Poliției Locale unde ajung. În timp real, imaginile de pe sutele de camerele de luat vederi. Copiii au aflat lucruri interesante despre activitatea polițiștilor locali și s-au distrat folosind articolele vestimentare ale polițiștilor și semnalizările acustice ale autospecialelor. Ei le-au făcut o serie de urări polițiștilor locali.

Conducerea instituției a transmis și ea urări pentru angajații care veghează la respectarea normelor de conviețuire de către toți slătinenii și cei veniți în municipiu.

,,Astăzi sărbătorim Sfinţii Constantin şi Elena, dar şi Ziua Poliţiei Locale. Am avut invitaţi 50 de copii pentru a vedea dotările Poliţiei Locale, pentru a vedea Dispeceratul, pentru a şti, în momentul în care merg în locurile de joacă, că sunt supravegheaţi şi să se simtă în siguranţă. Cu această ocazie, vreau să felicit poliţiştii locali pentru activitatea desfăşurată şi pentru implicarea continuă pentru tot ceea ce ţine de Poliţia Locală și să le urez La mulți ani!" a declarat Bogdan Apostoliceanu, directorul Poliției Locale Slatina

Conducerea Poliției Locale Slatina a anunțat, cu această ocazie, că sistemul de supraveghere a municipiului se va dubla pentru a acoperi astfel deficitul de personal din cadrul instituției. Astfel, vor fi monitorizate toate unitățile de învățământ, locurile de joacă, parcurile și intersecțiile din municipiu.

„Din păcate sunt prea puţini poliţişti locali, faţă de nevoile pe care le are Poliţia Locală. La momentul acesta, cu totul, avem 78 de angajaţi ai Poliţiei Locale. 49 sunt efectiv în teren. Ar mai fi nevoie de încă atât cel puţin, dar din păcate legislaţia nu ne permite, suntem blocaţi la un angajat la mia de locuitori" a mai susținut Apostoliceanu/

Data de 21 Mai a fost declarată ziua Poliţiei Locale prin Legea nr. 155 din 12 iulie 2010.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list