Orban vine mâine în Olt în campanie electorală în șase comune

Ludovic Orban va fi prezent mâine în județul Olt, în campanie electorală. Președintele Forța Dreptei își va susține candidații la funcțiile de primari ai șase comune.

Lista oltenilor care reprezintă Alianța Dreapta Unită la alegerile locale din 9 iunie nu este una lungă. Ea cuprinde candidați la Consiliul Județean Olt, la Primăria Slatina și la doar 13 comune. Mâine, președintele Forța Dreptei s va afla în mijlocul alegătoirlor din județ pentru a-și susține candidații la funcțiile de primari în șase comune.

,,Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, va fi prezent sâmbătă, 18 mai, în județul Olt, unde va lua parte la acțiuni de campanie electorală în localitățile: Priseaca, Brâncoveni, Iancu Jianu, Cungrea, Făgețelu și Bărăști,, a anunțat organizația județeană.

La nivelul județului Olt, lista celor care reprezintă noua structură politică la scrutinul din 9 iunie este deschisă de Emanuel Doagă, candidat la șefia CJ Olt și Elena Iotu la Primăria Slatina. Forța Dreptei nu mai are alți candidați pentru funcțiile de primari în mediul urban, iar în mediul rural, pe lângă comunele în care va fi prezent Orban mâine s-au mai înscris în cursa electorală candidați la: Corbu, Grădinari, Milcov, Perieți, Rotunda, verguleasa și Vădăstrița.

Peste 350 de candidați la primării în Olt. Localități cu câte un candidat, dar și cu șapte/ LISTA | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list