Accident cu victimă la Curtișoara: un buldoexcavatorist băut a intrat într-un tir

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc astăzi, 17 mai, în jurul orei 12:30, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara.

Un buldoexcavator condus de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Rotunda de Jos, județul Giurgiu, a intrat în coliziune cu un tir condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, pe DJ546, la Curtișoara. În urma evenimentului rutier, conducătorul buldoexcavatorului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Oamenii legii au stabilit că persoana rănită se afla sub influența alcoolului.

,,Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru conducătorul tirului rezultatul fiind negativ, iar pentru conducătorul buldoexcavatorului aparatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list