S-a prelungit perioada de înscriere pentru soldați și gradați profesioniști

Oltenii care își doresc  o carieră militară ca soldat gradat profesionist sunt așteptați încă să se înscrie în procesul de recrutare. Ministerul Apărării Naţionale desfășoară în această perioadă activitatea de recrutare a candidaţilor, băieţi şi fete, pentru categoria de personal "𝐬𝐨𝐥𝐝𝐚𝐭/𝐠𝐫𝐚𝐝𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐢𝐬𝐭".

Centrul Militar Județean Olt anunță prelungirea perioadei de înscriere a  candidaților pentru încadrarea ca soldați profesioniști.

,,A fost prelungită perioada de înscriere pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. Dacă vrei un job care să îți ofere siguranță, stabilitate și respect, atunci armata este locul perfect pentru tine. Termenul limită pentru înscrierea candidaților pe posturile de soldați și gradați profesioniști a fost prelungit până la data 𝟬𝟳.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟰.  Informațiile privind unitățile militare care au locuri disponibile se pot obține de la biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar județean Olt, cu sediul în municipiul Slatina, strada Drăgănesti nr. 29, de luni, miercuri, joi și vineri între orele 08.00 -16.00 iar marți de la ora 08.00 – 18.00.Condițiile și criteriile de recrutare se găsesc la următorul link: recrutaremapn.ro/criteriigs.phpNu lăsa șansa asta să îți scape! Alătură-te armatei!,, anunță CMJ Olt.

Cei interesați trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 – 45 de ani, să fie absolvenţi cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul liceal; absolvenți ai învăţământului postliceal sau universitar cu licenţă de specialitate – doar candidaţii care optează pentru profesia de soldat/gradat profesionist în arma Aviație, specialitatea militară „însoţitor de bord – paramedic"; să dețină permis de conducere categoriile B şi C- doar candidații care optează pentru arma Auto şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma Geniu.

Sunt vacante 2.627 posturi de soldați profesioniști în 31 de județe din țară și în municipiul București. În Olt sunt disponibile trei posturi, specialitatea „Auto", la Batalionul 22 Infanterie „Romanați" din municipiul Caracal.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list