Șofer din Morunglav, depistat de Drugtest pozitiv la consumul unor substanțe interzise

Polițiștii din Filiași au depistat ieri un tânăr de 29 de ani, din comuna Morunglav, județul Olt, conducând sub posibila influență a unor substanțelor interzise. Probele biologice recoltate vor confirma ori infirma rezultatul indicat de Drugtest.

Un șofer din Morunglav s-a ales cu dosar penal după ce ieri după-amiază a fost testat pozitiv la consumul de substanțe interzise. Acesta circula  pe un drum național din județul Dolj.

„În cursul zilei de ieri, 30 mai, ora 14.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au depistat un tânăr de 29 de ani, din județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din comuna Brădești. În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", arată Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list