Până unde duce… demența candidatului PNL la Primăria Slatina: a redecorat Esplanada în culorile PNL pentru primirea lui Ciucă

Apropierea alegerilor și rezultatul din sondaje îl fac pe candidatul PNL la fotoliul de primar al Slatinei să devină din ce în ce mai disperat. Gesturile sale sunt nu doar de om disperat, dar și paranoic, ca să nu mai vorbim de caracterul ilegal. În demersul său de a mai aduna ceva voturi acesta organizează un mare miting pe Esplanadă la care este invitat și președintele partidului Nicolae Ciucă. Doar că a uitat să organizeze întâlnirea cu respectarea cadrului legal. În plus, acest personaj ( nr. nu-i putem spune nici măcar politician) redecorat Esplanada în culorile partidului. ce ar fi fost dacă liderul PSD Olt, Marius Oprescu, ar fi vopsit sediul CJ Olt în culoarea roșie? E chestie de caracter și… de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere….

Ciucă a fost plimbat să susțină candidații cu probleme

Este incredibil cu liberalii și-au plimbat astăzi președintele prin mai toate localitățile în care candidații la funcția de primar au probleme legale sau de moralitate. Liderul organizației i-a pregătit șefului său un traseu din care doar la Izbiceni candidatul este unul în regulă. Cu toate acestea, Știrbu l-a dus pe Nicolae Ciucă la Ianca acolo unde candidatul PNL face obiectul primului dosar de dare de mită din această campanie. Apoi, l-a adus la Brstavățu unde orgaanizația a fost implicată într-un scandal de pedofilie, unul dintre aspiranții la fotoliul de consilier local fiind arestat după ce a întreținut relații sexuale cu colega de clasă a ficei sale de doar 14 ani, totul întâmplându-se în mașina individui, pe o uliță din sat. Următoarea oprire în turneul electoral al președintelui PNL a fost la Deveselu acolo unde primarul în funcție, pentru că merge mai mult turmentat și nu a reușit să realizeze prea multe pentru oameni nu a mai fost susținut de PSD pentru un nou mandat. Cum nu prea reușea să adune nici o mână de localnici, el a primit ajutor de la unii primari și candidați din zonă. Ajutorul a constat în oameni …. îmbrăcați în galben. Până să ajungă la Slatina, Ciucă a mai fost oprit, pentru o baie de mulțime, la Osica de Sus, acolo unde candidatul Răducu Șurlan are o relație specială cu clanul Fluture de la Drăgănești. Nu sunt acuzații gratuite, candidatul a recunoscuacest lucru într=o declarație filmată dată colegilor de la OltTv.

Paranoie liberală: Explanada redecorată în galben și albastru. Ciucă invitat la o întâlnire electorală neautoritzată

Punctul culminant al turneului lui Nicolae Ciucă în Olt a fost la Slatina. Candidatul care promite că va fi mafalda și va coborâ stelele de pe cer casă strălucească de pe trotuarele Slatinei a fost preocupat doar de aspectul vizual și să-și impresioneze șeful politici. Nu l-a interesat și de aspectul legal al adunării electorale. Nici măcar nu s-a sinchisit omul să ceară autorizație pentru adunarea publică nici de la primărie, nici de la jandarmi, dar a redecorat Esplanada în culorile partidului.

Dacă se va trece la aplicarea legii, va țipa Demențo din toți rărunchi că ,,nemernicii de PSDiști" l-au amendat că le e frică de el. Păi, măiDemențo, a fost și Ciolacu astăzi la Slatina… De ce crezi că nu au adunat orașul pe esplanadă? Crezi că nu aveau pe cine? Dacă stau bine să mă gândesc ei au mai mulți membrii pe Slatina decât numărul de oameni pe care-i poți aduce tu din tot județul… Crezi că redecorarea Esplanadei în culorile partidului îți aduce voturi sau îl impresionează pe Ciucă? Ce ar fi fost dacă și PSDiștii ar fi vopsit astăzi CJ Olt în culoarea roșie, că tot veni Ciolacu? Nu ai fi spus că sunt nebuni? Eu așa cred și așa ar fi fost normal să gândească toți oamenii sănătoși… În acest sens, nu pot să mă întreb decât ce gândesc slătinenii despre această inițiativă care demonstrează o paranoie acută…

Știrbu îl umilește pe Ciucă punându-l să susțină candidați cu probleme

Domnule Ciucă, aveți o problemă la Olt. V-ați văzut liderii locali la Brastavățu când au vorbit despre camere spion la întâlnirea activului de partid și simpatizanții candidatului PNL la primărie. Când președintele PNL Olt dădea ordin unui ziarist să filmeze de parcă era la dispoziția lui… Măi, Gigele, te-ai transformat rău de tot și, din păcate, nu în bine. Când reclami ziariști, când încerci, prin presiuni, să le închizi gura sau le dai dispoziții de parcă ar fi la cheremul tău. Gigele, încearcă, cu cine vrei, nu cu subsemnata! La mine nu ține, nu te-ai prins!.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list