Perioada de înscriere pentru admiterea la Poliție, prelungită până mâine

Perioada de înscriere a candidaților la sesiunea de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române a fost prelungită cu două zile, până la data de 16 mai 2024. La admiterea din acest an sunt disponibile 1640 de locuri.

IPJ Olt anunță tinerii olteni care nu au reușit să se înscrie până la termenul de ieri pentru admiterea la școlile postliceale de profil că perioada a fost prelungită, noul termen fiind data de 16 mai.
,,Cererile tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, în perioada 24 aprilie – 16 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații pot depune documentele solicitate până la data de 24 mai 2024,, anunță IPJ Olt.

Concursul de admitere se realizează pentru Şcoala de Agenți de Poliție „VASILE LASCĂR" Câmpina (1.340 de locuri) și Şcoala de Agenți de Poliție „SEPTIMIU MUREŞAN" Cluj Napoca (300 de locuri).

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor, iar, la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite. Totodată, proba de evaluare a performanței fizice va fi susținută în perioada 28 – 31 mai 2024, indiferent de unitatea de învățământ pentru care candidatul a optat, în centrele zonale de selecție. Centrul pentru județul Olt este  Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani.

Oltenii pot depune dosarele de recrutare în volum complet la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, strada M. Eminescu nr.19, din municipiul Slatina. Relaţii suplimentare pot fi obţinute, zilnic, între orele 09:00 – 12:00, la sediul IIPJ Olt – Serviciul Resurse Umane sau la numărul de telefon 0249/406500, interior 20114.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list