Primul transfer anunțat pentru echipa de handbal CSM Slatina

Schimbări în lotul echipei de handbal CSM Slatina, după calificarea în Liga Florilor. Conducerea a anunțat primul transfer din cele șase anunțat de tehnicianul Attila Horvath, dar și primele despărți de o parte dintre jucătoare. Cea mai important plecare de la echipa slătineană o reprezintă despărțirea de Diana Lixăndroiu, care a semnat cu Dunărea Brăila.

Antrenorul echipei slătinene de handbal a anunțat, după calificarea în Liga Florilor că lotul CSM Slatina va suferi unele modificări menite să întărească echipa cu scopul de a face față jocurilor de pe prima scenă a handbalului feminine românesc. Attila Horvath a anunțat că vor fi făcute mai multe transferuri, unele dintre ele fiind deja antamate.

Cele trei jucătoare care s-au despărțit de CSM Slatina

CSM Slatina a anunțat pe pagina de socializare primul transfer parafat. Din sezonul viitor, sub culorile echipei slătinene va evolua interul dreapta Adina Cace de la CSM Craiova. Clubul slătinean a anunțat și despărțirea de Adriana Țăcălie și Florentina Dragomir. CSM Slatina se desparte și de Diana Lixăndroiu care a semnat în martie cu Dunărea Brăila.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list