Mâine se desemnează președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare și locțiitorii acestora

Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat că mâine, 20 mai, vor avea loc tragerile la sorți computerizate prin care vor fi desemnați președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară și locțiitorii acestora la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European și alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024. În județul Olt vom avea 381 de secții de votare la alegerile de pe 9 iunie.

Mâine se desemnează președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare și locțiitorii acestora. În Olt,  tragerea la sorți este programată pentru ora 18.20, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană din incinta Instituției Prefectului. Rezultatele tragerii la sorți computerizate se vor aduce la cunoștință publică prin afișare pe site-ul Autorității Electorale Permanente, respectiv la sediul BEJ .

Pe 9 iunie, vor fi organizate pe teritoriul României 𝟏𝟖.𝟗𝟓𝟓 de secții de votare. Dintre acestea, 381 sunt în județul Olt, cele mai multe în municipiul Slatina- 48, urmat de municipiul Caracal- 17. În orașe vom avea: 13 secții de votare la Balș, 14 la Corabia, 11 la Scornicești, câte 7 la Drăgănești-Olt și Piatra-Olt, iar la Potcoava 4. În mediul rural, cele mai multe secții de votare, câte 5, vor fi în comunele Vitomirești, Osica de Sus, Obârșia și Dăneasa.

Peste 350 de candidați la primării în Olt. Localități cu câte un candidat, dar și cu șapte/ LISTA | Realitatea Oltului

A început campania electorală! Cinci candidați pentru președinția CJ Olt, șase vor primar la Slatina | Realitatea Oltului

Sunt așteptați la vor peste 350.000 de cetățeni ai județului Olt. Pentru funcția de primar în cele 112 localități s-au înscris în cursa electorală circa 350 de candidați.

Lista secțiilor de votare organizate în țară poate fi consultată pe site-ul Autorității Electorale Permanente, accesând următorul link: https://ow.ly/Fwzl50RBXvZde pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list