,,Slatina Run”, participare numeroasă, organizare ireproșabilă

Slatina a găzduit, astăzi, cea de a cincea ediție a competiției ,,Slatina Run". Aceasta a avut două probe, una de șase kilometri și cealaltă de 18 kilometri. Ambele probe au început și s-au finalizat în Parcul Tineretului/ Autoritîățile s-au declarat încântați de numărul mare de competitori și promit să găsească soluții pentru a putea permite o creștere a numărului de concurenți.

Sute de alergători din întreaga țară au luat parte astăzi la ,,Slatina Run", competiție ajunsă la a cincea ediție. Cei mai mulți concurenți s-au înscris la proba de șase kilometri, iar peste 100 au lauat parte la proba de 18 kilometri. Câștigători sau nvinși, cu toții s-au bucurat de competiție și de modul de organizare a ,,Slatina Run".

Evenimentul sportiv s-a desfășurat în prezența primarului Emil Moț, dar și a colegilor săi din fruntea administrației locale.

 „Este a cincea ediţie şi, după cum aţi văzut, sunt foarte mulţi participanţi. Ne pare rău că nu am reuşit să facem mai multe locuri, dar infrastructura oraşului nu ne permite, deocamdată, să primim mai mulţi concurenţi. Toate locurile au fost ocupate cum mult timp înainte. Oamenii se simt bine, aleargă, fac sport, sunt sănătoşi şi se bucură de tot ceea ce le oferim noi.

 Un singur lucru este cert, o să menţine an de an această tradiţie. O să încercăm să o extindem pentru că avem foarte mulţi oameni care vor să participe. După ce vom finaliza toată infrastructura cu investițiile prin Compania de Apă şi apoi cu refacerea carosabilului, sper ca de la anul să putem primi mai mulţi participanţi" a declarat primarul Emil Moț. Cesta a promis că va extinde competiția  pentru a răspunde interesului crescut al participanților.

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list