Comunitatea din Morunglav, mobilizată să ofere ajutor: Doi copii și trei adulți au rămas fără casă

O familie din comuna Morunglav și-a văzut ieri agoniseala de-o viață făcută scrum. Nu le-a mai rămas nimic celor cinci membri în urma incendiului care le-a cuprins gospodăria. Comunitatea s-a mobilizat pentru a sări în ajutorul consătenilor greu încercați.

Un apel de solidaritate umană a fost lansat în comuna Morunglav, după ce casa familiei Broască a fost distrusă de flăcări ieri.

#td_uid_1_664c82d6310d4 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://ift.tt/esbwAd4) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_664c82d6310d4 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://ift.tt/ZpeRAnI) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_664c82d6310d4 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://ift.tt/G9jYrn3) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_664c82d6310d4 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://ift.tt/78h9BlF) 0 0 no-repeat; }

,,Un incendiu a afectat gospodăria unei familii din comuna Morunglav, jud.Olt, care și-a văzut casa mistuită de flăcări. Casa a fost, practic distrusă în urma incendiului, iar familia compusă din 5 persoane ( 2 băieți: unul de 5 ani, iar celălalt de 10 ani-cu CES, mama, tată și un bunic) are nevoie de ajutor. Familia nu mai are acte, mobilier, veselă, electrocasnice, mâncare…practic, nimic!

Putem să arătam solidaritatea noastră și să întindem o mână de ajutor celor afectați de această tragedie. Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, contează în aceste momente dificile, pentru a ajuta familia afectată să-și reconstruiască viața și locuința, pentru a restabili normalitatea în comunitatea lor și pentru a oferi sprijinul necesar celor care au pierdut totul.

Fiecare gest de bunătate contează și poate face o diferență semnificativă în viețile celor care au fost afectați!ˮ, a transmis prof. Sofica Dobrin de la Școala Gimnazială Morunglav, apelul fiind repede preluat pe rețele sociale de oamenii din localitate.

Nici administrația locală nu a rămas indiferentă la greaua pierdere a unei familii de oameni muncitori.

,,Cetățenii unei comunități trebuie să fie uniți atunci când unii dintre ei trec prin momente grele și am decis să le facilităm participarea, fiecare cu ce și cât are posibilitatea să ofere. Am format o echipă de câțiva oameni din localitate care se vor implica într-o acțiune de strângere de fonduri din casă în casă. Am făcut demersuri la furnizorul de electricitate să urgenteze racordarea gospodăriei, vom face demersuri și la agenți economici care pot ajuta.ˮ, a declarat primarul Nicolae Cărămizaru.

Cei care sunt dornici să ajute familia afectată pot dona obiecte electrocasnice, materiale de construcție, haine, etc. Donații în bani se pot face în conturile unei apropiate a familiei, în următoarele conturi bancare:

RO59BTRLRONCRT0CE6747301 -RON

RO06BTRLEURCRT0CE6747301  -EURO

Titular: Petria Camelia- Gabriela

Haideți să nu rămânem indiferenți și să-i ajutăm să-și reasigure necesarul de trai!



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list