Primarul Emiil Moț i-a premiat pe micii fotbaliști participanți la Cupa ,,Speranțe Slătinene”

În acest week-end s-a desfășurat în reședința Oltului, în premieră, Cupa „Speranţe Slătinene", competiţie rezervată juniorilor Under 11. Competiția organizată de Primăria municipiului Slatina, Consiliul Judeţean Olt, Clubul Sportiv Municipal Slatina, Direcţia pentru Sport Olt şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Olt, iar la ea au luat parte zeci de mici fotbaliști. Toate echipele au fost premiate cu un echipament complet de joc, mingi, trofee şi diplome de către edilul municipiului Slatinei, Emil Moţ.

Primăria Slatina, în colaborare cu Consiliul Judeţean Olt, Clubul Sportiv Municipal Slatina, Direcţia pentru Sport Olt şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Olt, în premieră, Cupa ,,Speranței Slătinene" dedicată copiilor născuți în 2013 sau după acest an. La competiție s-au înscris opt echipei cu zeci de tineri jucători: CSS Slatina, CSM Slatina I, CSM Slatina II, LPS Slatina, Viitorul Slatina, Athletic Slatina, Şcoala de Fotbal Ciprian Dinu şi Academia de Fotbal Răzvan Raţ.

Înurma rezultatelor din cele două grupe, în finala mică s-au calificat CSM Slatina I şi Academia de Fotbal Răzvan Raţ, iar în cea mare Athletic Slatina şi Şcoala de Fotbal Ciprian Dinu. Competiţia a fost câştigată de micii fotbaliști de la Athletic Slatina cu 6-2.

Nu doar jucătorii echiipelor câștigătoare au fost premiați. Organizatorii au acordat premii în material sportiv tuturor echipelor participante, dar și celor mai valoroși jucători. Premiile au fost acordate de primarul Slatinai, Emil Moț. Acesta  promis că această competiție va deveni una tradițională și că în scurt timp ea se va desfășura pe noul stadion ce urmează a se construi în locul Complexului Sportiv ,,1 Mai".



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list