Angajări pe platforma industrială a Slatinei, la fabrica de țevi

Uzina de țevi din Slatina continuă seria angajărilor, având nevoie de personal pentru mai multe posturi. Cei interesați pot depune CV-ul pe adresa recrutare@artrom.com sau la sediul societății din str. Drăgănești.

Una dintre cele mai importante companii de pe platforma industrială a Slatinei, ARTROM Steel Tubes, cel mai important grup industrial din România şi unul dintre liderii producţiei de ţevi premium cu aplicaţii speciale din Europa, un model de succes în domeniul metalurgic, a anunțat noi angajări. Compania are nevoie de: mecanici, electricieni, operatori producție, mașiniști pod rulant și laminatoriști.

Anunțul de angajare se adresează celor care au calificare în ocupația cerută, disponibilitate pentru lucrul în trei schimburi și dorință de muncă, oferind mai multe beneficii.

După 42 de ani de activitate, fabrica de țevi Artrom Slatina deține astăzi o cotă importantă din piața europeană pentru țevi industriale fără sudură reprezentând tuburi mecanice, cilindri hidraulici, țevi auto și energetice. Compania cu circa 2400 de angajați la fabrica de la Slatina și subsidiara de la Reșița este considerată un model de afaceri de succes. Din ianuarie 2023, fabrica slătineană are alt acționar majoritar, după ce Hefestos Capital, o companie de investment banking fondată de sârbii Milutin Nikolic şi Pavle Kavran, a cumpărat acţiunile deţinute de divizia germană TMK EUROPE la TMK ARTROM SA. Astfel, TMK Artrom, ce deține și Combinatul de la Reșița, și-a schimbat denumirea în Artrom Steel Tubes. Firma continuă să producă, cu ajutorul oțelului produs la Reșița, țevi destinate piețelor din Europa, SUA și Asia.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list