CAS Olt : Duplicatul cardului de sănătate nu se mai ridică personal, este trimis prin poștă

Casei de Asigurări de Sănătate Olt îi anunță pe oltenii care au solicită duplicat pentru cardul de sănătate că, începând de ieri, 29 mai, nu mai este nevoie să se prezinte la sediul instituției pentru a-l ridica, acesta va fi trimis direct acasă asiguraților, prin poştă.

Cardurile de sănătate duplicat emise pentru cererile depuse începând cu data de 29 mai vor fi livrate prin Poşta Română la adresa solicitanţilor, anunță CAS Olt. În ceea ce privește cardurile emise pentru cererile depuse anterior acestei date vor fi livrate la sediul C.A.S. Olt de unde vor putea fi ridicate de către asigurați.

,,Umare încheierii unei noi convenții între C.N.A.S.,  C.N. Imprimeria Natională SA şi C.N. Poșta Română SA în vederea producerii şi distribuirii cardului duplicat, incepand cu data de 29 mai 2024 costul total al producerii și distribuirii cardului duplicat este de 19,64 lei. Asigurații care și-au pierdut cardul de sănătate pot face o cerere la Casa de Asigurări de Sănătate Olt pentru a obține un card duplicat. Cererea va fi insoțită de copia actului de identitate și dovada plății contravalorii cardului. Documentele pot fi transmise online la numărul de whatsapp 0728.328.348, prin e-mail: evidenta_asig@casot.ro  sau (casot.fax1@gmail.com), prin fax: 0372 87 74 81 precum și prin poștă.ˮ, transmite institușia.

Până la primirea cardului naţional duplicat, asiguraţii vor putea beneficia de servicii medicale decontate din Fondul național unic de asigurări sociale de sănătate în baza adeverinţei de înlocuire a cardului naţional de sănătate, care este valabilă până la emiterea cardului duplicat.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list