Numeroase manifestări cultural-artistice în week-end în Olt, supravegheate de jandarmi

În acest sfârșit de săptămână, la nivelul județului Olt se vor organiza mai multe manifestări cultural-artistice și sportive. Edin cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt vor fi angrenate în misiuni de asigurare a ordinii publice.

Jandarmii olteni se vor asigura că evenimentele culttural-sortive organizate în acest sfârșit de săptămână se vor desfășura fără inciedente. Sâmbătă, 18 mai, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciurile de fotbal CSO Petrolul Potcoava – ACS Cozia Călimănești și ACS Oltul Curtișoara – ACS Flacăra Horezu, precum și la manifestările cultural-artistice "Întâlnire cu Fii Satului", în localitatea Tătulești și Festivalul Folcloric "Cântecele Dunării", în localitatea Ianca-Potelu (18-19 mai).

Duminică, 19 mai a.c., vor fi asigurate măsurile de ordine publică la manifestarea sportivă "Slatina City Run" din municipiul Slatina și la manifestarea cultural-artistică "Ziua Localității", în orașul Potcoava.

,,Pentru a preveni eventualele incidente care pot duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, jandarmii olteni recomandă tuturor participanților la aceste evenimente să adopte un comportament civilizat, să respecte regulile stabilite de către organizatori, să evite conflictele de orice natură, să acorde o atenție sporită copiilor, dacă sunt însoțiți de aceștia și să aibă grijă de bunurile personale, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite intervenţia sau sprijinul forțelor de ordine sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112,, transmite IJJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list