Slătineanca Diaconu, în cantonament pentru Jocurile Olimpice, la care s-a calificat printre cei 85 de sportivi români

Slătineanca Adina Diaconu face parte dintre cei 85 de sportivi din Team România, calificați la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportiva se află în cantonament.

La cea de-a 33-a ediție a Jocurilor Olimpice de Vară ce va avea loc la Paris între 26 iulie și 11 august lotul național numără 85 de sportive calificați. Team Romania are, în prezent, reprezentanți în probele de înot, atletism, canotaj, kaiac-canoe, box, polo, gimnastică artistică, gimnastică ritmică, tenis de masă, yachting, lupte, scrimă. La tenis de masă (3 locuri cotă – echipa feminină), s-au calificat echipa feminină de senioare și echipa Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs (dublu mixt). Din echipa feminină face parte și slătineanca Adina Diaconu, în urma rezultatelor înregistrate la Campionatul Mondial pe echipe din Coreea de Sud, Busan, în februarie. Pentru calificarea la JO, Diaconu a contribuit cu trei victorii la poziționarea pe primul loc în grupă, dar și cu victorie în meciul care a dus echipa printre primele opt în lume.

În prezent, slătineanca se pregătește alături de echipă în Sala Romsilva FRTM, cantonamentul lotului olimpic de tenis de masa fiind desfășurat între 17-23 mai. Alături de sportivele calificate- Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia sunt antrenorul Viorel Filimon, kinetoterapeutul Petruț Ghiță, preparatorul fizic Andrei Gherase și psihologul Mioara Șincan.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list