Șarpe îndepărtat de jandarmi de la acoperișul unei case din Stoicănești

Un șarpe de 1,5 m, cuibărit la acoperișul unei case din Stoicănești, i-a speriat pe proprietari, care au sunat la 112. Jandarmii au înlăturat reptila.

Jandarmii au fost solicitați în județul Olt să îndepărteze un șarpe de la o locuință din comuna Stoicănești.

,,În urma unui apel de urgență 112, un bărbat a solicitat ajutorul pentru îndepărtarea unui șarpe care a pătruns la streașina unei case din comuna Stoicănești. Patrula de jandarmi a ajuns rapid la fața locului și a reușit să extragă șarpele de aproximativ 1,5 metri în siguranță, utilizând un dispozitiv specific pentru capturarea reptilelor. Intervenția s-a desfășurat fără incidente. După ce șarpele a fost capturat, acesta a fost eliberat în mediul său natural, departe de zonele locuite, asigurând astfel că nu prezintă niciun pericol pentru cetățeni,, anunță IJJ Olt.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite și a oricăror situații de natură să pună în pericol sănătatea, IJJ Olt recomandă oltenilor  să se îndepărteze de zona care presupune un risc sau o amenințare cu privire la integritatea fizică și să solicite intervenția sau sprijinul jandarmilor, prin numărul unic de urgență 112 sau în mod direct efectivelor aflate în misiune

,,Deși astfel de șerpi sunt neveninoși, apariția lor nu este agreată de oameni. În caz de nevoie, cu încredere, solicitați sprijinul nostru!,, atenționează jandarmii.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list