La mare cu prețuri reduse, prin Litoralul pentru Toți, până pe 20 iunie

Românii care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când stațiunile și plaja sunt mai libere, beneficiind de reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopți, pot opta în această perioadă pentru programul Litoralul pentru Toți.

Programul Litoralul pentru Toți se desfășoară în perioada 3 mai – 20 iunie și  1 septembrie – 15 octombrie, iar în cadrul lui se înscriu an de an hoteluri de 2, 3 si 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc.

Potrivit Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), prețurile sunt reduse cu până la 70% față de cele din sezonul de vârf.

Spre exemplu, până la data de 20 iunie, românii pot opta pentru un sejur la mare la prețuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord. În stațiunea Mamaia, prețurile pentru cazare încep de la 100 de lei pe noapte de persoană în cameră dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, în timp ce în celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele pornesc de la 57 de lei pe noapte de persoană în cameră dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce încep de la 200 de lei pe noapte de persoană în cameră dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list