Oltenii care-și caută job, așteptați MÂINE la Bursa locurilor de muncă. 44 de angajatori caută peste 500 de salariați

Oltenii care-și caută un job, fie că sunt șomeri, fie că doresc schimbarea locului de muncă actual, sunt așteptați mâine la Slatina și Caracal să stea față în față cu agenții economici care îi pot angaja. Bursa locurilor de muncă va începe la ora 9.00.

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri, 17 mai, BURSA GENERALĂ  A LOCURILOR DE MUNCĂ. Evenimentul se va organiza în: Slatina –la Casa de Cultură a Sindicatelor și Caracal – la sediul Agenției Locale şi se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

,,Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă. Subliniem că participarea la acest eveniment este gratuită atât pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și pentru angajatoriˮ, anunță AJOFM Olt.

Pentru a veni cu oferte de muncă în cadrul Bursei, agenția olteană de șomaj a contactat 110 agenţi economici, din care 44 au confirmat participarea. Sunt vacante 531 locuri de muncă, din care 36 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind : inginer,  specialist în domeniul calității, electrician, gestionar depozit, mecanic auto, operator mașini, operator introducere date, casier, lucrător comercial, confecționer, ambalator manual și  muncitori necalificați.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list