Opt echipe își dispută în week-end Cupa „Speranțe Slătinene”

Fotbalul la nivel de copii și juniori din municipiul Slatina va fi promovat prin organizarea competiției Cupa „Speranțe Slătinene", în acest week-end. Primăria Slatina și Consiliul Județean Olt vor finanța prima ediție, cu scopul de a identifica talentele și a crea o bază mai mare de selecție pentru Clubul Sportiv Municipal.

Opt ehipe de copii din municipiul Slatina, legitimați și nelegitimați la diferite cluburi slătinene de fotbal, născuți în anul 2013 (și mai mici), vor concura la prima ediție a Cupei „Speranțe Slătinene", organizată pe 18 și 19 mai în municipiu de către Direcția Județeană de Fotbal Olt, Clubul Sportiv Municipal Slatina, Asociația Județeană de Fotbal Olt și Consiliul Județean Olt. Stadionul „1 Mai" Slatina va fi locația de desfășurare a competiției prin care se urmărește promovarea fotbalului juvenil din municipiu.

Programul jocurilor din grupe
Sâmbătă, 18 mai:
Teren 1
9.30 – Școala de fotbal „Ciprian Dinu"– CSM Slatina 2
10.15 – Athletic Slatina – CSM Slatina 1
11.00 – Școala de fotbal „Ciprian Dinu" – LPS Slatina
11.45 – Athletic Slatina – Viitorul Slatina
12.20 – Școala de fotbal „Ciprian Dinu" – Academia Răzvan Raț
13.05 – Athletic Slatina – CSS Slatina

Teren 2
9.30 –Academia „Răzvan Raț" – LPS Slatina
10.15 – CSS Slatina – Viitorul Slatina
11.00 – Academia „Răzvan Raț" – CSM Slatina 2
11.45 – CSS Slatina – CSM Slatina 1
12.20 – LPS Slatina – CSM Slatina 2
13.05 – Viitorul Slatina – CSM Slatina 1

Finala este programată duminică, 19 mai.

Pentru buna organizare, Primăria Slatina va sprijini financiar, cu suma de 20.000 lei, achiziționarea de echipament sportiv pentru toti participanții, iar Consiliul Județean a alocat suma de 8.000 de lei din care vor fi achiziționate medalii, cupe premiere echipe și premii individuale, vor fi plătiți arbitrii și ambulanța cu asistent medical, fiind cumpărate, totodată, și materiale de promovare a acțiunii.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list