Pași spre performanță pentru alți patru puști din Slatina: au fost selectați în Lotul Naționalei

Patru puști din cadrul școlii de fotbal Athletic Slatina fac deja primii pași spre performanță: au fost selectați în Lotul Naționalei României de copii.

Școala de fotbal Athletic Slatina, alături de care numeroși copii fac primii pași în fotbalul juvenil, anunță o realizare pentru patru sportivi cu vârsta de 11 ani: au fost selectați să facă parte din lotul național.

,,Patru copii U11 de la Athletic Slatina in atenția FRF pentru selecția Lotului Naționalei României! Roșoga Andrei, Vasile Bogdan, Antonoiu Teo și Iordache Eric, au fost selectați la penultima etapă interjudețeană regională privind formarea lotului Naționalei României copiilor născuți în anul 2013.  Această participare subliniază calitatea pregătirii oferite de Club și dedicarea tinerilor sportivi pe care-i felicităm și le dorim mult succes în atingerea visului de a juca pentru Româniaˮ, anunță școala slătineană, care este o pepiniera importantă pentru fotbalul juvenil românesc.

Reușita vine după alte selecții ale copiilor pregătiți în cadrul școlii slătinene: Andrei Filea (născut în anul 2009) convocat spre finele anului trecut la echipa națională a României U15, după colegii Cosmin Stana (născut în anul 2007) și Andrei Alexe (născut în anul 2008). Aceștia sunt doar „vârfurile" a numeroși copii formați la Athletic Slatina evoluând pentru Academii importante din țară, la grupele lor de vârstă: CSU Craiova, Dinamo, Ciksereda, Petrolul Ploiesti, etc.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list