Cinci tineri din Caracal și Corabia, arestați după ce au bătut un bărbat pe stradă

Cinci tineri din Caracal și Corabia au fost ieri arestați preventiv, sub acuzația de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, după ce joia trecută au bătut un bărbat pe stradă, în zona Parcului Constantin Poroineanu din Caracal.

Cinci tineri, cu vârstele cuprinse între 21 și 25 de ani, din localitățile Corabia și Caracal, au fost identificați de oamenii legii ca fiind autorii unei agresiuni stradale comise pe strada Piața Victoriei, în zona Parcului Constantin Poroineanu, din municipiul Caracal, pe data de 9 mai. Aceștia au agresat un bărbat în vârstă de 39 de ani.

,,După administrarea probatoriului, la data de 11 mai a.c., sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor cinci tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Ulterior, la data de 12 mai a.c., cei cinci tineri au fost prezentaţi Judecătoriei Caracal, care a dispus față de aceștia măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list