Participare numeroasă la Bursa de joburi din Olt, ofertă mare de muncă, angajați selectați doar pentru jumătate

Bursa Generală a locurilor de muncă organizată astăzi în județul Olt a adus pentru persoanele care-și caută un job o ofertă mare și variată. Doar pentru circa jumătate dintre posturi au fost selectați posibilii ocupanți.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt a organizat astăzi, 17 mai, Bursa generală a locurilor de muncă. Oltenii interesați să se angajeze au putut veni în contact cu angajatorii și oferta lor la Slatina- Casa de Cultură a Sindicatelor și Caracal- sediul Agenției Locale de șomaj. Prezența celor în căutare de job a fost una numeroasă, la fel și oferta. Au participat 51 de societăți (39 la Slatina și 12 la Caraca) cu 771 de locuri de muncă vacante (531 la Slatina și 240 la Caracal).

,,Din cei 110 agenti economici contactați, au participat la bursa 51, cu un număr de 771  locuri de munca vacante, din care 41 pentru studii superioare. Din cele 810 persoane participante, 402 au fost selectate pentru interviu sau proba de lucruˮ, anunță AJOFM Olt.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list