A agresat sexual o fetiță de 9 ani în autobuzul Balș-Călui. Individul a fost arestat

Un individ de 59 de ani a fost atras sexual de o fetiță de doar 9 ani. Acesta a luat-o de mână în stația de autobuz din balș, iar apoi s-a urcat lângă ea în autobuz spre Călui, pipăind-o în zonele intime. Intervenția unor pasagere a salvat-o pe copilă de agresiunea bărbatului. Acesta a fost arestat preventiv.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Balş a admis ieri cererea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș de arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile a unui individ care a agresat sexual o copilă.

,,În fapt, din mijloacele de probă administrate până în acest moment, rezultă că data de 09.05.2024, inculpatul, în timp ce se afla în staţia de autobuz de zona Oficiului Poştal Balş, a luat-o de mână pe persoana vătămată, în vârstă de 9 ani, pe care nu o cunoştea. Ulterior, a urcat după aceasta într-un microbuz care circula pe ruta Balş – Călui, s-a aşezat lângă ea, a continuat să o ia de mână şi a mângâiat-o pe picior, în zona inghinală, provocându-i persoanei vătămate o stare de temere şi de disconfort şi fiind la un moment dat observat în mod direct de către două martore, care au invitat-o pe persoana vătămată să se mute pe un alt loc, lângă acestea. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Balş – Compartimentul Investigaţii Criminale din data de 19.05.2024. În data de 20.05.2024, procurorul de caz a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive, iar în aceeaşi dată propunerea a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Balş, inculpatul fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.ˮ, anunță procurorul Daniel Gună, purtătorul de cuvânt al instanței bălșene.

În cauză, cercetările au fost efectuate de către organele de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Balş – Compartimentul Investigaţii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list