CSM Slatina se întărește pentru Liga Florilor cu un portar și un inter din Turcia

Schimbările în lotul echipei de handbal CSM Slatina, după calificarea în Liga Florilor, continuă. Lotul coordonat de tehnicianul Attila Horvath a ales să mizeze pe două sportive din Turcia, participante în EHF CHAMPIONS LEAGUE și EHF EUROPEAN LEAGUE

Cea mai important plecare de la echipa slătineană o reprezintă despărțirea de Diana Lixăndroiu, care a semnat cu Dunărea Brăila, clubul despărțindu-se și de de Adriana Țăcălie și Florentina Dragomir. Primul transfer parafat pentru sezonul viitor este pentru evoluția sub culorile echipei slătinene aui interul dreapta Adina Cace de la CSM Craiova, iar zilele acestea s-au mai făcut două transferuri importante.

CSM Slatina a urat bun venit sportivei Döne Gül Bozdoğan (25 ani), jucătoare la linia de 9m, atât pe postul de centru, cât și pe postul de inter. ,,Originară din Turcia, cu numeroase selecții la lotul național, Döne a evoluat ultima oară în campionatul țării sale natale, la echipa Bursa Büyükșehir Belediyesi SK, iar în cariera sa a mai activat la Antalya Konyaalti BSK, unde a înscris peste 40 de goluri în competițiile internaționale și a reușit să câștige cupa EHF EUROPEAN LEAGUE!,, anunță CSM Slatina.
„Sunt foarte încântată că voi evolua la CSM SLATINA din sezonul viitor și într-unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii. De-abia aștept să mă întâlnesc cu fanii slătineni la meciuri și să ne bucurăm împreună de reușitele clubului nostru!", a transmis sportiva.

Aceasta este a doua sportivă din Turcia, după transferul portăriței Merve Erbektaș (28 de ani). ,,După patru sezoane petrecute în prima ligă din campionatul Turciei în tricoul celor de la Kastamonu Belediyesi GSK, unde s-a remarcat prin participările în EHF CHAMPIONS LEAGUE și EHF EUROPEAN LEAGUE, Merve a ales să vină la clubul nostru și să pună umărul la îndeplinirea obiectivelor propuse! Originară din Turcia, talentata jucătoare a bifat numeroase selecții la lotul național, cu care a participant la Campionatul European-2022!ˮ, a transmis clubul.

„Sunt foarte fericită pentru noul capitol din viața mea. De-abia aștept să vin în România și să îmi întâlnesc noua echipă, CSM SLATINA. Pentru mine este un moment foarte special, pentru că este pentru prima oară când voi evolua în afara țării mele, dar sunt convinsă că voi da tot ceea ce este mai bun pentru a ne îndeplini obiectivele propuse. „, este mesajul noii portărițe.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list