O nouă serie de bilete la băi alocate oltenilor. Cele mai multe sunt la Olănești și Căciulata

Seria a opta din acest an de bilete de tratament balnear a fost repartizată pentru olteni. Casei Județene de Pensii Olt i-au fost alocate 164 bilete, dintre care 148 alocate în mod automat pe baza cererilor depuse de persoanele interesate.

Oltenii care doresc să meargă la băi și au solicitat acest drept Casei Județene de Pensii vor merge în seria următoare atât în staţiuni balneare montane, cât şi la staţiuni aflate pe litoralul Mării Negre. Prezentarea în staţiune pentru biletele din această serie este în perioada 10 – 13 iunie, iar durata sejurului este de 16 zile calendaristice.

Situaţia biletelor repartizate: 42 în Olăneşti; 17 în Căciulata; câte zece în Covasna şi Amara; câte opt în Bala, Felix, Herculane, Neptun; câte şase în Pucioasa, Călimăneşti; câte patru în Eforie Nord, Vatra Dornei, Sovata; trei în Saturn şi câte două în Sângeorz Băi, Tuşnad, Techirghiol, Mangalia şi Buziaş. 16 bilete rămase nealocate sunt în staţiunile Amara, Buziaş şi Moneasa.

Lista cererilor aprobate este afişată la sediul Casei de Pensii Olt, cât şi pe pagina de internet a instituţiei. Biletele de tratament se pot ridica până luni, 3 iunie inclusiv, iar biletele de tratament nevalorificate vor fi redistribuite miercuri, 5 iunie.

Pentru acest an au fost înregistrate, până la această dată, un număr de 3.500 cereri de acordare a biletelor de tratament.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list