Slătinean, prins fără permis la volan, dar și cu rezultat pozitiv la consumul de substanțe interzise

Un bărbat din municipiul Slatina a fost depistat ieri în Craiova conducând deși nu deține permis pentru nicio categorie. Mai mult, aparatul DrugTest a indicat consumul de substanțe interzise.

Oprit ieri, 16 mai, în trafic pe strada George Enescu din municipiul Craiova, un slătinean s-a ales cu dosar penal. Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova şi jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova au stabilit că bărbatul de 30 de ani, care se afla la volanul unei mașini, s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, iar în urma verificării cu aplicația eDAC s-a stabilit că nu avea nici permis auto.

„În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că rezultatul testării nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, astfel că bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti în aplicaţia eDAC, s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a transmis IPJ Dolj.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list