Primăria Drăgănești-Olt repune în circuit clădirea Finanțelor. Vor funcționa servicii ale administrației locale

Serviciul de Evidență a Populației, Serviciul de Asistență Socială și Executări silite din cadrul administrației publice Drăgănești-Olt vor funcționa în curând în fostul sediul al Finanțelor din oraș, abandonată de trei decenii. Primăria a preluat clădirea și o va reda circuitului public.

Clădirea Finanțelor Publice din Draganesti-Olt va fi redeschisă și va fi folosită de către primărie. Anunțul a fost făcut de către primarul Marian Tudorică.

,,Am primit cu bucurie Hotărârea de Guvern aprobată, despre preluarea clădirii Finanțelor Publice( Fiscul), din administrarea Ministerului Finanțelor și înregistrarea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al Orașului Drăgănești-Olt. Clădirea Finanțelor Publice din Drăgănești, o clădire dezafectată, urmează să fie igienizată, apoi o vom reda în folosință, pentru a deservi tuturor serviciilor din cadrul structurii Primăriei Draganesti-Olt: Serviciul de Evidență a Populației, Serviciul de Asistență Socială, Executări silite,, anunță primarul Tudorică.

Construcția acestei clădiri a început în 1994.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list