Norvegienii caută 50 de electricieni, 20 mecanici camioane, 50 de muncitori fabrică de pește

Oltenii care-și caută de lucru peste hotare au în această perioadă o ofertă de joburi diverse din partea angajatorilor norvegieni. Cele mai numeroase locuri de muncă sunt într-o fabrică de pește, dar și ca electricieni și mecanici camioane.

50 de electricieni români caută  să angajeze o firmă din Norvegia prin intermediul serviciului Eures. Se lucrează 12 ore pe zi, în rotație 15 zile + 20 de zile libere cu bilete oferite gratuit pentru fiecare rotație. Cei interesați trebuie să aibă minimum 3 ani de experiență în proiecte industriale, aprobare DSB, referințe bune de la angajatori anteriori, să cunoască limba engleză sau norvegiană (nivel B1). Salariul este de 335-340 NOK pe oră (brut) pe proiect. Alte beneficii anunțate de firmă sunt: cazare în cameră single, cu spălătorie la fiecare baracă/barjă, parcare, facilități sociale în zona comună precum TV și saloane, WiFi gratuit, acces la cantină care oferă micul dejun, prânz și cina gratuit cu posibilitatea de a vă împacheta prânzul la micul dejun, acces la centrul de fitness din Odda cu card de membru anual, acces la undiță – oferit gratuit, îmbrăcăminte de lucru, bocanci de protecție și echipament necesar oferit gratuit, asistență în coordonarea călătoriei, consultant la fața locului. Contractul este permanent, cu termen de aplicare 31 mai.

O altă ofertă este pentru 20 de mecanici autovehicule sau camioane. Se cer minim 3 ani de experiență, limba engleză sau norvegiană (nivel B1).  Salariul este începând de la 240 NOK brut pe oră pe proiect, se oferă cazare la un cost de 5000 – 6000 NOK pe lună, rambursare de până la 1500 NOK pentru primul zbor, toate uneltele necesare, încălțămintea și îmbrăcămintea de protecție, contract de muncă norvegian, plăți bisăptămânale, asistență pentru obținerea unui număr personal și completarea unui card fiscal norvegian, consultant cu experiență. Contractul este permanent, cu termen de aplicare data de 14 iunie.

Tot pentru Norvegia se recrutează și 50 de muncitori în acvacultură, producția fabricii întinzându-se de icre până la vânzarea de produse finite de somon de crescătorie. Se lucreaza în ture, cu posibilități de a lucra suplimentar. Experiența din producția de somon sau alte produse alimentare este un avantaj, dar nu o necesitate. Se cere cunoașterea limbii engleze. Salariul este de207,78 NOK pe oră, cu contract permanent. Termenul de aplicare este data de 21 iulie.

Alte oferte de muncă în Norvegia prin Eures:

  • Sudori/montatori-2 locuri de muncă
  • Mecanic motoare-2
  • Vopsitor auto-3
  • Tinichigiu auto-3
  • Mecanic auto vehicule ușoare-5
  • Mecanic auto vehicule grele-5
  • Montator structuri metalice-5
  • Șofer camion-5
  • Muncitor horticol-1.

Oltenii interesați se pot adresa pentru detalii și aplicare la job consilierului Eures al Agenției Județene pentru ocuparea Forței de Muncă Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list