Reîncep lucrările la Sala Polivalentă Slatina. Primarul Emil Moț: Am emis Autorizația de Construire

Lucrările la Sala Polivalentă Slatina vor fi reluate, după ce a fost realizat un nou proiect tehnic. Primarul municipiului, Emil Moț, a anunțat semnarea autorizației de construire. Lucrările au fost realizate în proporție de circa 70%, fiind sistate după ce constructorul a intrat în insolvență, din proiect rămânând de executat acoperișul, instalațiile electrice și finisajele interioare.

După repetate demersuri făcute către autoritățile centrale de către administrația municipiului Slatina și în Guvern de către senatoarea de Olt Siminica Mirea, în sfârșit, una dintre investițiile importante pentru municipalitatea slătineană va fi continuată. Pentru lucrările la Sala Polivalentă Slatina, demarate în anul 2009, și stagnate după ce constructorul a intrat în insolvență, a fost desmenat un nou constructor. Astfel, obiectivul de investiţii „Sală de Sport Multifuncțională cu 3000 de locuri – structură preluată, str. Crișan, nr. 33, municipiul Slatina, județul Olt", realizat prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I." – S.A. cu finanţare de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării, se va finaliza.

,,Am emis Autorizația de Construire pentru execuția lucrărilor la Sala de sport multifuncțională cu 3000 de locuri, un obiectiv de investiție major pentru municipiul nostru. Toate etapele de avizare necesare din cadrul comisiilor Companiei Naționale de Investiții și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au fost finalizate, inclusiv emiterea Hotărârii de Guvern din data de 22 februarie 2024. Proiectantul desemnat de Compania Națională de Investiții va depune proiectul tehnic pentru avizare, urmând apoi scoaterea la licitație pentru desemnarea constructorului. Această sală de sport va aduce multiple beneficii municipiului nostru, facilitând organizarea de evenimente sportive și culturale de amploare. În cel mai scurt timp, vom avea un nou șantier pentru acest proiect ambițios. Așteptăm cu nerăbdare să vedem acest obiectiv realizat și să oferim locuitorilor noștri o infrastructură de top. Mulțumim tuturor celor implicați în acest proces!,, anunță edilul Emil Moț.
Sala Polivalentă Slatina va avea o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi şi o capacitate de 3.000 de locuri, din care 2946 vor fi dedicate spectatorilor, 54 destinate VIP-urilor, în 4 loje special amenajate. Ea va găzdui competiţii sportive, dar și spaţii comerciale, birouri administrative şi săli de conferinţă. Construcția va beneficia de o parcare de 120 de locuri și o platformă de peste 1.000 de metri pătraţi ce va fi destinată organizării de concerte în aer liber.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list