Liderii Coaliției vin mâine în Olt. Ciolacu și Ciucă vor fi prezenți în mai multe localități ale județului

Liderii Coaliției vor fi prezenți, mâine, în județul Olt. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, premierul României își va începe vizita în județ cu Piața volantă de la CJ Olt, în timp ce programul liderului liberal, Nicolae Ciucă, va debuta la Izbiceni.

Premierul Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, se va afla mâine în județul Olt. Programul acestuia debutează cu vizita la Piața volantă de la CJ Olt, a anunțat secretariatul PSD Olt, și se va încheia după-amiază la Izbiceni unde va lua parte la Ziua comunei.

Tot mâine se va afla în Olt și președintele PNL, Nicolae Ciucă. Programul vizitei acestuia va debuta la Izbiceni și va continua cu Ianca, Brastavățu, Deveselu, Osica de Sus și se va încheia la Slatina. Până la ora editării acestei știri, liberalii olteni nu au transmis programul vizitei lui Ciucă, informațiile oferite despre vizita acestuia este realizată pe baza informațiilor neoficiale furnizate de liberalii din Olt. Potrivit postărilor făcute pe rețelele de socializare de aceștia, Ciucă ar trebi să fie la Brastavățu la ora 12, iar la Slatina în cursul serii.

Cei doi lideri ai partidelor aflate la guvernare nu vor participa împreună la niciun eveniment, vizitele lor fiind unele electorale.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list