Trei zile de sărbătoare la Corabia: Peste 1000 de copii din toată țara și un ansamblu din Polonia, la Festivalul ,,Floare de Teiˮ

Parada portului popular, concursuri de dans popular și folclor pentru copii, recitalurile unor mari artiști, parc de distracție, street-food și multe alte surprize, organizate chiar în week-end-ul copilăriei vor aduce mare sărbătoare în orașul Corabia. Peste o mie de copii din toată țara, dar și din polonia vor lua parla la unul dintre cele mai mari festivaluri naționale de folclor dedicat celor care duc mai departe zestrea neamului.

Îmbrăcați în port popular reprezentativ pentru zona din care provin, numeroși copii din țară vor lua cu asalt în perioada 31 mai- 2 iunie orașul Corabia, unde se va organiza cea de-a XIX-a ediție a Festivalului de Folclor pentru copii și tineri FLOARE DE TEI. Concurenții vor evolua în Piața Independenței, anul acesta participant fiind și un ansamblu din Polonia.

,,Primăria Orașului Corabia organizează în week-end trei zile de sărbătoare în Piața Independenței. Vor fi prezenți peste 1000 de copii din toată țara și un ansamblu din Polonia. Festival, recitaluri, restaurante, parc de distracții. Manifestările vor demara Vineri dimineața cu o paradă a portului popular la care vor participa toți copiii. Vă așteptăm cu drag!ˮ, este invitația lansată de administrația orașului oltenesc port la Dunăre.

Cele trei zile de festival vor fi completate cu recitaluri ale unor artiști consacrați, precum: Mariana Ionescu Căpitănescu, Jo, Balkanics, Lino Golden.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list