Cel mai mare skate parc din țară a fost inaugurat cu un concurs internațional

Slatina are, începând de ieri, cel mai mare skate parc din țară și unul dintre cele mai mari din Europa. El este inaugurat printr-o competiție internațională la care participă skateri atât din țară, cât și din afara ei. Valoarea premiilor puse în joc se ridică la peste 5.000 de euro și echipamente sportive pentru fiecare dintre premianți.

Zeci de practicanți ai sportului cu placa și-au dat întâlnire în aceste zile la Slatina pentru a participa la inaugurarea celui mai mare skate parc din țară și a concura la prima ediție a competiției internaționale ,,Slatina skate open", prima mare competiție de street și freestyle din Oltenia. Indiferent de vârstă sau de zona din care au venit, cu toții s-au bucurat de investiție dar și de șansa de a-și demonstra abilitățile în folosirea plăcii de skate.

Cuvinte de laudă la adresa skate parcului de a Slatina au avut și zecile de sportivi veniți de prin toate colțurile lumii. Cu toții s-a bucurat de baza de agrement din care face parte skate-parcul, dar și de ospitalitatea slătinenilor.

Skate parcul slătinean este un vis împlinit al primului român ajuns campion mondial la skate, slătineanul Marius Constantin. El este și unul dintre organizatorii primei ediții a competiției internaționale ,,Slatina skate open".

Skate parcul slătinean se întinde pe 7100 metri pătrați face parte din cel mai nou parc al municipiului care mai cuprinde numeroase terenuri de sport, spațiu pentru fitness, un loc de joacă, zonă pentru citit în aer liber și un spațiu pentru practicarea jocului de șah.

Valoarea investiției se ridică la 18 milioane de lei și este inaugurată prin trei zile de concerte.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list