Liceenii slătineni, așteptați să se înscrie la programul Leaders Explore. Participarea este gratuită

Elevii de liceu din Slatina cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani sunt așteptați să se înscrie în Programul Leaders Explore pentru Elevi organizat de Fundația Leaders. Proiectul reprezintă o experiență de autocunoaștere și leadership personal care le oferă participanților șansa să își descopere și să își dezvolte potențialul, să experimenteze lucrul în echipă și abilitățile de leadership și să își identifice drumul în carieră potrivit cu personalitatea și abilitățile lor.

Elevii de liceu din Slatina și alte 6 orașe ale țării sunt provocați de către Fundația Leaders și Lidl România să se înscrie în programul Leaders Explore pentru Elevi. Înscrierile se desfășoară până pe 29 iunie, activitățile din capitala Oltului fiind derulate în perioada perioada 8 iulie – 17 octombrie.

,,Programul cuprinde 9 zile de activități în format fizic și online, dintre care 8 zile de workshop-uri, întâlniri cu lideri și exerciții prin intermediul cărora participanții își dezvoltă competențe precum autocunoaștere, gândire critică, self-leadership, inteligență emoțională, abilități de comunicare, lucru în echipă și spirit de inițiativă.  Cea de-a noua zi este ziua de inspirație pentru viitor, în care are loc „Biblioteca vie", un modul online în care elevii se întâlnesc cu specialiști din diverse domenii de interes pentru viitorul lor, care prin exemplul lor personal și profesional îi pot inspira sau motiva în alegerile pe care le fac. Programul include și o componentă practică, de proiecte în comunitate, în cadrul cărora tinerii sunt împărțiți în echipe și, timp de 5-8 săptămâni, gândesc și implementează un proiect social care poate schimba mediul în care trăiescˮ, anunță organizatorii.

Până în prezent, peste 3400 de elevi de liceu din toată țara au absolvit programul Leaders Explore.  Anul acesta, programul se desfășoară în perioada iunie – octombrie, în București, Ploiești, Constanța, Slatina, Bârlad, Sibiu și Cluj-Napoca, iar participarea elevilor este gratuită.

Leaders Explore pentru Elevi este organizat de Fundația Leaders și finanțat de Lidl România, în calitate de Partener Principal al programului, cu susținerea Consiliului Elevilor și a inspectoratelor școlare din județele în care se desfășoară.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list