Tânăr urmărit de poliție pe străzile Balșului. Era băut

S-a lăsat cu urmărire duminică seara, în jurul orei 20:00, pe străzile orașului Balș. Oamenii legii nu l-au făcut scăpat, iar șoferul băut va suporta rigorile legii.

Întrucât șoferul unui autoturism care circula pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Balș, nu a oprit la semnalul regulamentar, polițiștii rutieri au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Prins, acesta a dezvăluit și motivul fugii.

,,Autoturismul a fost urmărit pe mai multe străzi din localitate, până pe strada Tudor Vladimirescu, unde autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei,, arată IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list