De Dezzo se plânge că este hărțuit de o mașină care… îl depășește și face stânga

Procesul electoral se desfășoară, la Slatina, conform legislației. Circul în secții și în apropierea acestora începe atunci când apare candidatul liberal la funcția de primar al Slatinei. Urlă, jignește și face acuzații peste acuzații. IPJ Olt ar fi trebuit să-și stabilească un număr de telefon doar pentru sesizările acestuia la cât de des a sunat până la această oră. Uneori, afirmațiile sale sunt contrazise chiar de imaginile postate de el.

Încă de la deschiderea urnelor, candidatul PNL la Primăria Slatina cutreieră secțiile de votare, jignește pe tot ce înseamnă membru sau simpatizant social-democrat și tipă în gura mare că este hărțuit și că se fură alegerile. În propria transmisie pe facebook se vede cum ,,este incredibil cum este hărțuit de PSD-știi aflați într-o mașină" căreia îi dă numărul de înmatriculare. Curios este că șoferul mașinii invocate de el îl depășește și la scurt timp face stânga.

Ai dracului PSDiștii ăștia, îi citesc gândurile… Când să-și demonstreze Demențo acuzațiile, ei demonstrează exact pe dos…

Este incredibil cât scandal a putut să facă până la această oră candidatul PNL la funcția de primar al Slatinei, atât în secțiile de vot unde tipă că se fură alegerile prin tot felul de metode, dar și în afara secțiilor.

Pentru reprezentanții IPJ Olt: acest candidat merge la volan și transmite mesaje pe telefon. Se vede clar în captura făcută de pe propriile imagini. Mai are omul permis?



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list