Paul Stănescu: ”Problema a fost cu persoana, Emil Moț a pierdut… Da, ne așteptam”

Pierderea Primăriei Slatina pentru mandatul de prima de către social-democrați este pusă exclusiv pe seama candidatului Emil Moț de către secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu.

Un vot împotriva persoanei nu a partidului, consideră senatorul Paul Stănescu, secretar general PSD, că a fost pentru municipiul Slatina câștigarea primăriei de către candidatul liberal Mario de Mezzo. Potrivit acestuia, „În politică nu ești veșnic", iar partidul avea pusă sub semnul întrebării câștigarea de către social-democrați a celei mai importante primării din județ.

,,Dacă v-ați uitat atent pe rezultatele de la Municipiul Slatina, la consiliul local a câștigat, PSD-ul. Problema a fost cu omul, cu persoana. Emil Moț a pierdut. Asta e! Slătinenii au hotărât cred că știu cel mai bine ce au făcut. Da, ne așteptam. Erau calcule făcute, sigur, nu eram convinși că până când nu vezi că vei câștiga, vezi rezultatele. Nu ești convins, dar anticipam lucrul ăsta, pentru că în politică nu ești veșnic în politică. La Botoșani n-am ultimele estimări, dar la un moment dat eram capăt la capăt, acolo eram. E posibil să pierdem, dar dacă pierdem, probabil că pierdem  la câteva sute de voturi, nu mai mult, sau câștigăm la câteva sute de voturi,, a transmis senatorul Stănescu.

Alegeri Consiliul Local Slatina:

Alegeri Primar Slatina:



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list