VIDEO/ Slătinean băut a bătut în Parcul Tineretului doi bărbați. Pe unul l-a lăsat inconștient

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut ieri, 20 iunie, un bărbat cercetat pentru lovire sau alte violențe și vătămare corporală. Acesta a bătut în Parcul Tineretului doi bărbați, unul dintre ei ajungând inconștient la spital.

Pe 18 iunie, în jurul orei 00:10, în Parcul Tineretului din municipiul Slatina a avut loc o agresiune.
,,Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Slatina, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi agresat fizic doi bărbați de 50 și 51 de ani. În urma evenimentului, bărbatul de 50 de ani a rămas inconștient și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar apoi a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale. În urma probatoriului administrat, la data de 20 iunie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și vătămare corporală,, declară Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Agresorul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de azi, 21 iunie, să fie prezentat Judecătoriei Slatina cu propuneri legale.


de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list