Femeie prinsă la Caracal cu pungi de tutun în portbagaj. Dosar penal pentru comerț ilicit

O femeie din Caracal s-a ales cu dosar penal și este cercetată pentru producerea de produse accizabile, după ce a fost prinsă transportând cu mașina 44 kg de tutun mărunțit.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au desfășurat pe 25 iunie, în jurul orei 17.00, o acțiune în orașul Caracal pe linia combaterii comerțului ilicit și comercializării ilegale a țigaretelor, produselor din tutun și alte produse accizabile, provenite din contrabandă. O femeie a fost prinsă transportând tutun.

,,În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat, pe strada Gen. Gheorghe Magheru, o femeie, de 33 de ani, din municipiul Caracal, care deținea în autoturism 26 de pungi din plastic ce conțineau aproximativ 44 de kilograme de tutun mărunțit. Cele 44 de kilograme de tutun mărunțit au fost sigilate și ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producere de produse accizabile, care intră sub incidenta regimului de antrepozitare, în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă și deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1 kilogram de tutun de fumat,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list