Zeci de misiuni ale jandarmilor în Olt în minivacanța de Rusalii, soldate cu 27 de amenzi

În perioada Rusaliilor Ortodoxe, Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt a intensificat măsurile de ordine și siguranță publică și a suplimentat dispozitivele de jandarmi care au patrulat în zonele aglomerate unde s-au desfășurat manifestări cultural-artistice. Cei care au încălcat normele de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică s-au ales cu amenzi.

Jandarmii olteni au executat în această minivacanță 11 misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări cultural-artistice și cu specific al călușului oltenesc, în municipiul Caracal și alte 8 localități, precum și 72 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice.

,,Zilnic au fost constituite echipaje de intervenție în măsură să intervină în situații de urgență pentru combaterea faptelor antisociale și asigurarea unui climat de siguranță civică. Pe timpul executării misiunilor din responsabilitate nu au fost înregistrate evenimente majore, însă jandarmii olteni au constatat unele fapte antisociale și au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3500 lei, preponderent pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Subliniem faptul că efectivele de jandarmi vor rămâne mobilizate pentru a elimina pericolele care pot perturba liniștea și siguranța publică, precum și pentru buna desfășurare a evenimentelor din spațiul public. Mulțumim tuturor cetățenilor care au ales să petreacă aceste zile libere în mod responsabil și au dat dovadă de înțelegere cu privire la măsurile de siguranță adoptateˮ, declară Plt.adj. Simona Ciopor, purtătorul de cuvânt al IJJ Olt.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list