Bâlciul de la Caracal va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, de Rusalii, o sărbătoare care atrage în fiecare an sute de vizitatori. Evenimentul se va desfăşura unde are loc de obicei Târgul de săptămână.

Serbarea câmpenească de Rusalii va fi un prilej foarte bun pentru locuitorii din zonă să lase grijile deoparte timp de două zile(23, 24 iunie) şi să se bucure de surprizele frumoase care vor avea loc în acest weekend.

Cei mari se pot relaxa la terase la o halbă de bere și o porție de mititei iar cei mici se vor bucura de tiribombe, mașinuțe, turta dulce înșirată pe ață  dar și jucării de tot felul până la haine și încălțăminte.
Comercinați își vor expune produsele specifice de sărbătorii de rusalii: linguri de lemn, vase de ceramică, tuciuri.

Organizatorul, Primăria municipiului Caracal, vă invită într-un cadru de neuitat în care tiribombele, căluții și mașinuțele pentru cei mici dar și spațiile de distracție destinate celor mari, sunt elementul definitoriu al atmosferei de bâlci.

Nu vor lipsi nici cetele de călușari ce joacă în fiecare an de Rusalii, dansul magic cu usturoiul și pelinul la brâu, împărțit la final mulțimii de curioși.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list