Hoț din Balș cu mandat de arestare emis din Franța, prins și dat pe mâna justiției de polițiștii olteni

Un bărbat din Balș, acuzat de mai multe infracțiuni săvârșite pe teritoriul Franței, a fost depistat de polițiștii olteni și dat pe mâna justiției. Acesta are de executat 3 ani de închisoare.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și cei ai Postului de Poliție Transporturi Feroviare Balș din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt au pus în executare ieri, 19 iunie, un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța, pe numele unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din orașul Balș, județul Olt.

,,Astfel, în urma activităților specifice, polițiștii l-au depistat pe bărbat, în orașul Balș, județul Olt, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar în cursul zilei de 20 iunie 2024 va fi prezentat Curții de Apel Craiova în vederea dispunerii măsurilor legale. Conform mandantului european de arestare, bărbatul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunilor de furturi agravate, participare la o asociere de infractori în vederea pregătirii unei infracțiuni, nejustificarea veniturilor sau a originii unui bun de către o persoană care are legături obișnuite cu autorul sau victima,, arată IPJ Olt.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list