Încă 150 de olteni au primit bilete la băi. Cei mai mulți se vor trata la stațiunile Olănești și Căciulata

O nouă serie de bilete de tratament, a noua din acest an, a fost alocată Casei Județene de Pensii Olt. Acestea pot fi ridicate de către beneficiari până pe data de 17 iunie.

153 de bilete de tratament balnear au fost alocate CJP Olt, dintre care 138 în mod automat pe baza cererilor depuse de către persoanele interesate. Acestea sunt disponibile atât în stațiuni montane, cât și despre stațiuni de pe litoralul românesc, cu data de prezentare în stațiune 26 – 30 iunie. Beneficiarii vor avea parte de un sejur de 16 zile calendaristice la băi, cu cazare, masă și tratament balnear.

Repartizarea biletelor pe stațiuni este următoarea: 39 în Băile Olănești, 14 în Căciulata, zece în Covasna, câte opt în Băile Felix și Băile Herculane, câte șase în Amara, Eforie Nord și Călimănești, cinci în Buziaș, câte patru în Neptun, Băile Govora, Mangalia, Pucioasa, Vatra Dornei, Sovata și Moneasa și câte două în Saturn, Techirghiol, Slănic Moldova și Bala. Biletele rămase nealocate sunt în stațiunile Amara, Buziaș și Sângeorz Băi.

Biletele de tratament se pot ridica până pe data de 17 iunie 2024, inclusiv, iar biletele de tratament nevalorificate vor fi redistribuite pe data de 19 iunie.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list