Evaluarea Națională la matematică, susținută fără incidente în Olt, dar cu 315 absenți

Absolvenții de gimnaziu au susținut astăzi proba a doua din cadrul examenului de Evaluare Națională. Aceasta s-a desfășurat în Olt cu câteva sute de absenți, proba scrisă fiind monitorizată audio – video.

Sute de absenți în Olt la prima probă a Evaluării Naționale. Tel Verde pentru semnalarea unor probleme | Realitatea Oltului

Evaluarea națională 2024 se derulează în județul Olt la nivelul a 42 de instituții de învățământ. S-au înscris 2.908 absolvenți de gimnaziu, evaluarea debutând marți cu proba scrisă de Limba şi literatura română, la care au lipsit 310 candidați. Cei prezenți au primit codurile individuale ce înlocuiesc numele și prenumele candidaților, pe baza cărora vor afla rezultatele anonimizate.

Astăzi, examenul de final de gimnaziu a continuat cu proba scrisă de Matematică. Și la aceasta s-au înregistrat absenți. Nu s-au prezentat 315 elevi. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, nu s-au semnalat incidente pe timpul desfășurării probei.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 3 iulie, până la ora 14:00, contestaţiile putând fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 19:00, dar și în ziua următoare, 4 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Rezultatele finale vor fi afişate marţi, 9 iulie.

Cei care au dorit să semnaleze anumite probleme în desfășurarea examenului au avut la dispoziție linia TELVERDE 0800.801.100, valabilă pe durata probelor scrise.de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list