Parcul Tineretului, paradisul copiilor de ziua lor

Parcul Tineretului a fost luat, astăzi, cu asalt de foarte mare de copii, însoțiți de părinți sau bunici pentru a petrece de 1 iunie. Ei au avut la dispoziție 40 de ateliere în cadrul cărora au putut să desfășoare diverse activități recreative. Pe lângă aceste posibilități de a se distra, Primăria Slatina le-a pregătit și două surprize inedite: o paradă a personajelor de poveste și o lansare impresionantă de baloane.

Atmosferă de basm pentru copii, astăzi, în Parcul Tineretului. Copii mai mici sau mai mari, alături de părinți sau bunici, au luat cu asalt zona pentru a petrece, ca în fiecare an, cât mai frumos această zi specială: 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului. Ei au avut la dispoziție 40 de ateliere în care să desfășoare activitățile preferate.

Printre cei prezenți în Parcul Tineretului s-a numărat și primarul municipiului Slatina, Emil Stelian Moș, însoțit de fiu cel mijlociu, Alex. Edilul a promis că, de la an la an, activitățile pe care administrația locală le va organiza de 1 iunie vor fi tot mai speciale și le-a urat copiilor un sincer la mulți ani.

Printre activitățile pe care cei mici le-au putut frecventa astăzi în Parcul Tineretului s-au numărat: atelier de pictat și modelat baloane, de pictură pe sticlă, de picturi pe față, de improvizație teatru, de teatru de păpuși, de confecționat și construit măști din materiale reciclabile, dans, tras cu arcul, etc. Prezenți în mijlocul copiilor au fost și polițiștii olteni care le-au arătat tehnica din dotare și le-au permis să se simtă, fie și pentru câteva minute, oameni ai legii.

Atât conducători atelierelor cât și micii participanți s-au distrat de minune în această zi specială în care și vremea a vrut să le ureze celor mici ,,La mulți ani!"

În premieră, administrația locală le-a pregătit celor prezenți în Parcul Tineretului două surprize. Parada personajelor din povești care au defilat minute bune pe aleile parcului i-a încântat pe copii, care s-au înghesuit să facă poze cu personajul iubit.

Încântați au fost cei prezenți și de sutele de baloane colorate lansate la finalul paradei.

 

 

 



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list